avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este necesara evacuarea ?
Discuție deschisă în Executare silită

Este necesara evacuarea ?

Mentionez ca am cumparat un apartament, de la un lichidator judiciar,saptamana viitoare imi vor iesi si actele de la cadastru ....insa am o probl cu o pers ce locuieste in acel apartament.
Persoana ce locuieste in acel apartament , este fostul administrator al societatii ,societate care a intrat in lichidare , iar instanta a desemnat un lichidator pt punerea in vanzare a bunurilor mobile si imobile. Lichidatorul a vandut apartamentul printr-o licitatie publica, mie, insa acea pers nu vrea sa paraseasca imobilul.
Subliniez ca fostul administrator al societatii ce locuieste momentan in apartament ...nu are nici un act legal ... gen .. contrat de inchirire cu societatea, mutatia din buletin figureaza pe o alta adresa ...
Pe cine ar trebui eu sa ''evacuez'' atat timp cat la adresa resp figureaza ''o societate in faliment'' reprezentata de un lichidator judiciar ....iar pers ce locuieste in acel imobil are doar calitatea de fost administrator al societatii ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:50, 21 Octombrie 2010
Legal trebuie sa il evacuati pe acel individ care sta in imobil fara vreo forma legala.
Tot legal puteti sa apelati la o firma de paza care sa il scoata pe sus pe individ, bineinteles , fara sa ii rupa ceva ca sa evitati vreo plangere penala.
Alegerea va apartine!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare apartament rby58 rby58 am achizitionat un apartament la o licitatie organizata de o societate de insolventa.in urma licitatiei am primit un act de adjudecare si incheiat un contract ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie apartament cumpărat la licitație al unui societăți in insolventa Pandele81 Pandele81 Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat la licitatie elydana77 elydana77 Buna ziua, In data de 27.09.2013 am semnat actul de adjudecare a unui imobil, dupa ce am participat la licitatia acestuia cu o luna inainte. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)