avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns la următoarea situație: am deschis un proces de succesiune in vederea împărțiri unui apartament.a venit expertul a evaluat apartamentul la prețul de 150000 acesta reprezenta-nd pretul de zona , sa scazut gradul de uzura al apartamentuli si suma fiind de 122300 ron. Intrebarea mea este cand se face calculul la ce suma trebuie sa fac despagubirea de la care pret pleaca judecatorul in decizia de dezpagubire la pretul de zona al apartamentului sau de la pretul scazut cu gradul de uzura. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent! Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ajutor - valoarea sultei după expertiză iuliaa123 iuliaa123 Buna seara! Am si eu o nelămurire in urmatoarea situatie: a venit experul a evaluat un apartament cu doua camere la pretul de zona de 150000 si a scazut ... (vezi toată discuția)
Calcul uzura bun mobil retroactiv? anniela anniela Buna ziua, intr-un proces civil de partaj instanta a incuviintat emiterea unei adrese catre expert pentru a calcula gradul de uzura al unui bun la data de ... (vezi toată discuția)
Dauna totala bogdanbbogdan bogdanbbogdan Buna,din nefericire acum o sapt si ceva am fost implicat intr-un accident,vina nu a fost a mea.Vinovatul a avut asigurare facuta in Germania,si mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)