avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Ajutor - valoarea sultei după expertiză
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Ajutor - valoarea sultei după expertiză

Buna seara! Am si eu o nelămurire in urmatoarea situatie: a venit experul a evaluat un apartament cu doua camere la pretul de zona de 150000 si a scazut gradul de uzura si sa ajuns la suma de 122300 acum intrebarea mea este : Instanta de judecata dupa care preț de evaluare dispune plata sultei unei parti din apartament? Dupa pretul de zona sau cel al uzuri apartamentului? Va rog un raspuns urgent!
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cristian Gavrila , Evaluator 13:48, 25 Iunie 2018
Tinand cont de pretul zonei si de uzura constatata in apartament, in prezent, valoarea evaluata a apartamentului de catre expert este 122.300.
Valoarea estimata a proprietatii se regaseste la capitolul de concluzii privind valoarea din cadrul raportului de evaluare. Orice alte sume calculate sau estimate nu reprezinta o concluzie privind valoarea proprietatii dvs, ci sunt parte din rationament. Daca valoarea de 122300 EUR este concluzia evaluatorului, atunci aceasta va fi luata in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire iuliaa123 iuliaa123 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns la următoarea situație: am deschis un proces de succesiune in vederea împărțiri unui ... (vezi toată discuția)
Pretul imobiliarelor: de unde aflu pretul real la care s-a vandut un imobil? mandell8691 mandell8691 de unde se poate afla pretul real la care s-a vandut sau s-a cumparat un bun imobiliar? (vezi toată discuția)
Evaluare expert judiciar vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul ... (vezi toată discuția)