avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Firma fictiva cu datorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Firma fictiva cu datorii

Buna ziua,
am un spatiu - o hala, pe care am dat-o spre folosinta cu contract de comodat. Domnul cui am dat-o ne-a rugat sa-l lasam sa isi tina masina, iar in schimb el ne va aduce jucarii si alte donatii pentru copilasi, deoarece noi avem un centru pentru copii. Nu a stat decat vreo 3 saptamani, dupa care, intr-o dimineata am gasit poarta deschisa, gardul lovit si alte daune. Ne-a raspuns foarte greu la telefon si a zis ca va veni sa repare, dar de atunci nu am mai auzit nimic de el. Problema este ca de vreo 2 luni ne vin aproape zilnic titluri executorii pe diferite persoane, la aceeasi firma. Se pare ca totul a fost o inselatorie, nu avea de gand sa ne ajute, ci doar sa faca o firma fictiva ca sa scoata credite. Acum ne e teama sa nu avem noi probleme pentru ca sediul firmei e la adresa noastra. Ce trebuie sa facem? Sa anuntam politia despre aceasta firma? Noi putem fi afectati din cauza datoriilor? Avem sansa sa castigam daca ii dam in judecata pentru schimbarea adresei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: , 14:56, 6 Iunie 2018
Buna ziua. Va recomandam sa formulati o actiune in instanta in vederea recpararii prejudiciilor creeate, deasemenea este necesar sa solicitati Registrului Comertului radierea adresei pentru firma in cauza.

-Nu vă mai faceți reclamă în interiorul mesajelor. Completați-vă numele de user / consultant-
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere - refuzat de banca kamikz kamikz Am in \\\"proprietate\\\" un apartament luat prin credit bancar. Contractul de ipoteca, printre altele interzice inchirierea apartamentului. Totusi cum as ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, daca o firma are sediul declarat intr-o casa si conform contractului, administratorul firmei, are datoria de a face reparatii ... (vezi toată discuția)
Protocol sindicat -angajator otto2007 otto2007 Buna seara, Am o intrebare: Este valabil ( din punct de vedere legal) un inscris ce poarta denumirea protocol facut intre sindicat si angajator care ... (vezi toată discuția)