avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

buna ziua am si eu o intrebare .pe perioada concediului fara plata (mi s a aprobat un an ptr crestere copil dupa terminarea indemnizatiei ) daca ramai insarcinata mai poti beneficia de indemnizatie la nastera celui de al doilea copil?daca nu ce trebuie facut pentru a intra in dreptul indemnizatiei.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:45, 2 Noiembrie 2009
In aceste conditii nu veti beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului.....
In perioada concediului fara plata nu realizati venituri profesionale, iar conditia pentru a beneficia de indemnizatie este sa realizati venituri profesionale supuse impozitului pe venit in ultimele 12 luni anterioare nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la indemnizatie ptr cresterea copilului? quartz quartz in cazul in care voi ramane insarcinata{ceea ce am de gand},voi mai beneficia de indemnizatia ptr cresterea copilului,avand in vedere faptul ca:dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ramona s. ramona s. va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)