avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda online platita in avans - colet pierdut. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda online platita in avans - colet pierdut. Termen legal returnare bani?

Salut,
Am comanda online un produs de la un magazin cunoscut din online-ul romanesc (PcGarage)

Am platit in avans, cu cardul coletul.

De 2 saptamani coletul pare sa fie pierdut. Nu mai apare pe tracking nimic.

Am cerut celor de la magazin returnarea baniilor. Mi au raspuns ca imi vor returnare cand ajunge retur in magazin. Daca ajunge peste 2 luni sau deloc? Raman cu banii blocati / pierduti?

Exista un termen legal in care sa-mi returneze banii?

Alte discuții în legătură

Comanda online platita in avans - colet pierdut. termen legal returnare bani? iseeyou iseeyou Salut, Am comanda online un produs de la un magazin cunoscut din online-ul romanesc (PcGarage) Am platit in avans, cu cardul coletul. De 2 saptamani ... (vezi toată discuția)
Retur comanda in strainatate. drikka drikka Buna ziua! Caut un raspuns pentru aceasta intrebare si sper sa ma ajutati. Am facut 2 comenzi online la o firma de haine foarte cunoscuta din strainatate ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect achizitionat online Florina Dinca Florina Dinca Pe data de 17 septembrie, am plasat si platit o comanda online pe CEL.ro pentru un laptop, cu ridicare personala din showroom pentru ca urma sa plec din tara ... (vezi toată discuția)