avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe contul de banca
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe contul de banca

Buna ziua,
Am primit o poprire de la ANAF pe conturile bancare, (cel de pensie si cel personal) conturile fiind deschise la banci diferite, ambele primind adresa de poprire pt.aceeasi suma. Cum pot evita plata de doua ori a acestei sume (imi va fi oprita automat din ambele conturi).
Am ajuns in aceasta situatie deoarece in spatiul virtual deschis la ANAF nu a fost postat documentul prin care s-a stabilit suma de plata emis in oct.2017, ci a fost postata direct somatia emisa de executor la 20.04.2018.
Suma reprezinta regularizari CASS pe anul 2012.
Am trimis un mail catre executorul ANAF care detine dosarul pt.reglementarea situatiei, dar nu am primit raspuns. Mai exista si alta cale de a nu plati de doua ori aceeasi suma??
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata la cass pe anul 2012 primita in 2018 Lili Tudor Lili Tudor Am primit tiltu executoriu pentu plata Contributiei de asigurari sociale de sanatate ptr persoane fizice-Regularizari . Am sunat la ANAF si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Dosar executare luanna-mish4 luanna-mish4 Buna seara, Bunicii mele i s-a facut dosar de executare silita in urma nerespectarii contractului de credit. Suma pe care trebuie sa o plateasca ajunge ... (vezi toată discuția)
Am primit o somatie de plata de la anaf cristi71000 cristi71000 Buna ziua, In anii 2008-2009 si 2012-2016 am avut un PFA cu norma de venit. Acesta a fost inchis in mai 2016. Am platit intotdeauna la timp contributiile la ... (vezi toată discuția)