avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Document justificativ greseala incasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Document justificativ greseala incasare

Un angajat plecat in delegatie are in folosinta un card de motorina care este alimentat deja, a platit de pe card o suma gresita (casierul de la benzinarie a incasat suma aferenta altui client), iar acesta i-a dat angajatului nostru banii cash, dar fara bonul fiscal. Pe factura de la benzinaria va aparea suma respectiva, dar fara document justificativ. Se poate depune suma de bani in casierie pentru a justifica ca a fost o greseala?
Cel mai recent răspuns: Maria Cadinoiu , utilizator 08:12, 7 Iunie 2018
da, se depune cu chitanta
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta pentru plata cu card danielandrei danielandrei Buna ziua, am un client care tot insista ca daca a platit o factura cu card, trebuie sa-i emit si chitanta. Eu zic ca doar daca platea cash, trebuia sa-i emit ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)