avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In legătură cu un credit
Discuție deschisă în Executare silită

In legătură cu un credit

Buna ziua. In anul 2008 am luat un credit de la BCR .Din cauza unor probleme personale și de salarizare nu am mai putut sa plătesc rata. Am fost executat silit în 2013. Intrebarea este. Este legal ca executorul judecătoresc sa imi calculeze pentru executare, suma creditului restant + dobânzi+ penalizări? Sau trebuia doar creditul ramas + cheltuieli de judecată. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Chestiuta , utilizator 19:02, 6 Iunie 2018
Bună ziua,

Dobânzile și penalizările au fost probabil calculate pe baza contractului de credit. Deci în mod legal.
Buna ziua,
Cel mai bine va adresati unui avocat, luati toate actele, contractul de credit , notificarea declansari scadentei anticipate (e foarte importanta, daca nu o aveti cereti-o bancii) , dosarul de executare silita de la executor. Sunt multe chichite in contract si chiar daca nu mai puteti face contestatie la titlu de executare ( e diferita de contestatia la executare) puteti deschide proces pe clauze abuzive. BCR chiar are o groaza de clauze abuzive si s-ar putea chiar, in urma acestui proces sa vi se stearga datoria dar sa primiti si inapoi niste bani. Stiu din BCR ca cel putin pentru contractele incheiate pana-n 2010 sunt clauze abuzive introduse referitoare la dobazi , penalitati si comisioane . Va trebuie un avocat bun si sigur castigati. Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
Chestiuta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dat la recuperatori de creante.... iuliana1975 iuliana1975 Buna ziua ,in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in val.3100euro,am platit rate pana in anul 2013 apoi din motive grave financiare nu ... (vezi toată discuția)
Scadența finala vs scadența anticipată: supun atenției dumneavoastră câteva clauze dintr-un contract pentru că intenționez să contest executarea silita invocând prescripția termenului de începere neofit neofit Supun atentiei si expertizei dumneavoastra urmatoarea speta legata de un contract de imprumut incheiat in data de 21/03/2007, din care voi cita cateva clauze ... (vezi toată discuția)