avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie de cercetare disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie de cercetare disciplinare

Buna ziua!
1. As dori sa stiu ce calitate (functie) trebuie sa aiba membrii unei comisii de cercetare disciplinara pentru personalul contractual.
2. Pot sa refuz dispozitia prin care sunt numita membru intr-o asemenea comisie si cum pot face acest refuz? (semnez pe dispozitie ca refuz sau o primesc iar apoi fac scris motivand refuzul)? Mentionez ca sunt referent cu atributii de arhivar si am fost propusa ca membru pentru a cerceta un sef de serviciu
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 6 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Nu exista text delege care sa prevada cine, ce functii saau studii tebuie sa aiba membrii comisiei de cercetare disciplinara pentru personalul contractual.

2. Puteti depune o astfel de solicitare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua! Vreau sa fac o cercetare disciplinara si nu sunt multumita de formularele mele... Ma poate ajuta cineva cu un model de -referat de sesizare; ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplina functionari publici steliana_ro steliana_ro Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o chestiune. Am o sesizare pentru comisia de disciplina privind abaterile disciplinare ale unui sef de serviciu și am un ... (vezi toată discuția)
Comisie de cercetare disciplinara pentru personal contractual apo apo 1. Ce functii trebuie sa aiba membrii comisiei de cercetare disciplinara pentru personalul contractual, in cazul cercetarii unui sef serviciu? 2. Daca ... (vezi toată discuția)