avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa divort
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa divort

Vreau sa depun o cerere de divort la judecatoria sector 1. Si am inteles ca trebuie platit "taxa de timbru de 39 lei" si " timbru judiciar de 0,3 lei". Intrebarea este: Unde platesc aceste taxe?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 09:43, 2 Noiembrie 2009
taxa de timbru se achita la administratia financiara a sectorului de domiciliu si timbrele judiciare le procurati de la un oficiu postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru divort? laura28 laura28 Buna ziua, Sunt casatorita de un an , si vreau sa divortez . Nu dispun de bugetul necesar pentru a platii un avocat asa ca am nevoie de ajutor deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Divort lml lml Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca se poate cat costa un divort de un cetatean american, fara domiciliu comun, nu am locuit niciodata impreuna, nu avem ... (vezi toată discuția)
Divort iana77 iana77 Buna seara am o rugaminte,doresc sa intentez divort ,fostul sot este fugit din tara de mai mult de 15 ani,sunt casatorita din anul 1994,iar in 1996 el a fugit ... (vezi toată discuția)