avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta versus Carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta versus Carte de munca

In prima faza de stabilire a drepturilor privind valoarea pensiei nu am prezentat adeverinte de la locul de munca(gradinita).Ulterior primirii Deciziei de pensionare, am inaintat contestatie si neprimind vreun raspuns, am facut o solicitare de recalculare a drepturilor de pensie, anexand si 2 adeverinte care cuprind explicit veniturile de care am beneficiat.Raspunsul primit (Decizie) din partea Casei Judetene de Pensii nu ma satisface, nefiind vreo schimbare fata de decizia de pensionare emisa intial.Am observat ca exista neconcordante intre adeverinte si inscrisurile din cartea de munca, in sensul in care o serie de drepturi de care am beneficiat figureaza doar in adeverinte.Exista vreo procedura tehnica (expertiza) de a verifica care ar fi valoarea reala a pensiei pe care ar trebui sa o iau dupa stagiul de cotizare de 38 ani si 10 luni???Si ce trebuie facut mai departe, considerand ca s-au facut calcule gresite din partea CJP-Ilfov???
Cel mai recent răspuns: Doromir , utilizator 09:37, 7 Iunie 2018
Promovati o actiune in instanta impotriva Casei de Pensii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca deschideti actiune in instanta puteti soliciat instantei sa aprobe efectuarea unei expertize judiciare contabile - specializarea 23 contabilitate (7) Drepturi salariale, pensii, activitati independente si altele (conform Ordin MJ nr. 199/c/2010.
va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate folosi un raport de expertiza contabila judiciara intr-un alt proces cu o alta parte ? ene cosmin ene cosmin Am efectuat o expertiza contabila judiciara intr-un proces cu un fost angajator care nu mi-a eliberat adeverinte cu drepturile salariale primite. Expertiza ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare ni_leta ni_leta Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta, deoarece am o nelamurire: - am primit decizia de pensionare, in cuprinsul careia este mentionat faptul ca anumite ... (vezi toată discuția)
Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)