avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Transfer contributii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Transfer contributii

Buna ziua!
Cum se actualizeaza tariful orar pentru manopera aferenta anului 2018, pentru situatia unui contract semnat in 2017, unde tariful orar era de 11lei/ora, la care se adaugau contributiile vechi?
Mai exact, cum determin noul tarif orar caruia sa i aplic 2,25%?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
adrian_tudor89, utilizator

Alte discuții în legătură

Modul de intocmire a situatiilor de lucrari in cursul anului 2018 mariusstef2 mariusstef2 Am un contract de lucrari incheiat in anul 2017. Au fost decontate o parte din lucrari in anul 2017 pentru diferenta urmeaza sa se intocmeasca situatii de ... (vezi toată discuția)
Actualizare pret manopera constructii vasiu.simi vasiu.simi Bună ziua, mă lovesc de o problema și am nevoie de o părere specializată : Problema în speța este următoarea : este vorba de o lucrare de constructii, ... (vezi toată discuția)
Recalculare salariu impus de itm pinteaana pinteaana Bună ziua dupa multe certuri cu angajatorul asupra plății orelor suplimentare am făcut o sesizare la itm , in urma sesizari sa decis recalculare ... (vezi toată discuția)