avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Notificare de la Avocat.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Notificare de la Avocat.

Buna dimineata,
Am sa incerc sa detaliez pe scurt un caz pe care nu-l inteleg, de curand concubina mea a primit o notificare de la un Avocat pe care l-a angajat fostul ei concubin cu care are si un copil si copilul a ramas la el cazand amandoi de comun acord, are dovada inregistrare audio atunci cand el spune ca nu are pretentii la nimic.
Ce sa intelegem prin aceea NOTIFICARE ? V-a urma un proces pentru pensie alimentara??
Am sa relatez cateva sub-scrisuri din notificare.
Am cautat articolele Art. 1522, Art 1527, Art. 1528, Art. 902 Cod de procedura civila.
Multumesc anticipat
Stima!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 08:40, 8 Iunie 2018
Dintr-o notificare nu se va intelege /nu se poate intelege nici mai mult nici mai putin decat ceea ce rezulta din cuprinsul acesteia. De obiecei, notificarea precede cererea de chemare in judecata, cerere avand un obiect aflat in legatura cu faptul neindeplinirii/neexecutarii cerintei exprimate prin intermediul notificarii....
În completare, luați aminte că nu se poate renunța la dreptul la pensie de întreținere, întrucât contravine flagrant principiului interesului superior al
copilului.
Nici nu se pune problema, tatal copilului are foarte multi bani... face asa ceva doar pentru razbunare.... ideea este ca nu are cuvant... inainte de a-l parasi au cazut de comun acord in legatura cu minorul in cauza..... ideea este ca nu se intelege nimic din aceea notificare.. parca ar fi de la RCS=RDS.
Mergeți cu ea la un avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds CasianaOlteanu CasianaOlteanu Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o problema. In data de 29.09.2010 m-am prezentat la rcs- rds pentru a deveni abonata. am complectat contractul ... (vezi toată discuția)
Flagrant - cine il poate organiza w0lfshad3 w0lfshad3 Conform articolului de mai jos trebuie sa fiu notificat anterior convorbirilor. Ce institutie poate organiza un flagrant in acest sens pentru a observa daca ... (vezi toată discuția)
Contract cu rcs rds Iulyan85 Iulyan85 am semnat acum 2 luni un contrat cu binecunoscuta societate rds-rcs in care se obligau sa rezolve instalarea si activarea serviciului in maxim 60 de zile(care ... (vezi toată discuția)