avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor în strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor în strainatate

Sunt cu fetita mea de 9 lunite în germania și cu tatăl ei vreau sa merg an tară dar tatăl fetitei nu este de-acord
Pot pleca cu fetita fără acordul tatalui?
Cel mai recent răspuns: Maria 2017 , utilizator 15:26, 7 Iunie 2018
Buna ziua,
Despre iesirea din Germania va sfatuiesc sa luati legatura cu autoritatile germane.
Despre iesirea din Romania va pot spune ca nu este posibila fara acordul celuilalt parinte sau fara o sentinta care sa il suplineasca.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Despre iesirea din Germania va sfatuiesc sa luati legatura cu autoritatile germane.
Despre iesirea din Romania va pot spune ca nu este posibila fara acordul celuilalt parinte sau fara o sentinta care sa il suplineasca.

Doresc sa merg cu copilu in tara ei de origine Credeti ca nu ma va lasă fără acordul tatalui?
Fetita aici în germania nu este inregistrata nu are mutatie sau ameldung

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces tutela comuna si domiciliu impotriva dorintei copilului radu67 radu67 Buna ziua, Situatie de fapt: -Sotia divortata si recasatorita(are un copil de aproape 12 ani la care are tutela exclusiva) -Actualul sot si-a gasit un loc ... (vezi toată discuția)
Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)