avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intarziere la plata bonurilor de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intarziere la plata bonurilor de masa

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca angajorul este obligat ca intr-o anumita perioada de timp sa plateasca ( sa inmaneze) bonurile de masa care mi se cuvin conform contractului. Mi s-a terminat contractul la aceasta firma si mi s-a platit salariul care imi corespundea, insa nu si bonurile de masa. a trecut aproape o luna de cand ar fi trebuit sa le primesc si vreau sa stiu daca am dreptul sa le revendic
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 11 Iunie 2021
multumesc mult... ma bucur ca sunt indreptatita sa le reclam...
Bună ziua!
Dacă nu se pot da tichetele de masa în format electronic, din anumite motive ( probleme cu banii, de exemplu), pentru luna în curs, și se trece, calendaristic, în luna următoare, respectivele tichete se pierd?
Menționez ca tichetele sunt trecute în Contractul individual de munca.
Va mulțumesc!
Teoretic, da.
Teoretic, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de munca-recuperate ? HYP HYP Buna ziua, Firma(un call center/back office) la care lucrez solicita disponibilitatea angajatilor pt sapt viitoare pentru stabilirea orarului de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa munteann munteann buna ziua! am nevoie de un raspuns la obiect la urmatoarea problema am un salariat care care a plecat din firma fara a face preaviz, dar dupa cateva zile l-am ... (vezi toată discuția)