Buna ziua,va deranjez cu o intrebare legata de situatia mea.
Acum 3 ani de zile am infiintat un srl-d impreuna cu un asociat,eu avand si functia de administrator.Lucrurile nu au mers foarte bine din pacate,si nu am putut platii ultimile 3 luni de chirie.Acum se pare ca datoria a fost preluata de o firma de recuperare.Am primit o scrisoare,cum ca voi fi executat silit si mi-au pus poprire pe un cont deschis la o banca.Problema ii ca pe contractul de inchiriere este doar semnatura mea in calitate de administrator,datoria cu tot cu penalitati a ajuns la 10.000 lei,nu am nimic pe numele meu si sunt plecat din tara de 3 ani,firma a fost pusa ca inactiva dar nu a fost inchisa.
Ce as putea patii eu ca administrator al firmei si fiind doar semnatura mea pe contractul de inchiriiere,tin sa mentionez ca nu mai pot da de asociatul meu din diverse motive.
Va multumesc.
Buna ziua,
Daca am inteles bine contractul de inchiriere este pe firma. Nu inteleg de ce vi s-a pus poprire pe contul personal. Solicitati mai multe informatii de la executor pentru ca nu este legal asa, iar un contract de inchiriere nu este titlu executoriu, trebuie mai intai sa dea firma in judecata si sa obtina o hotarare definitiva si apoi sa va execute. O zi buna.
Datorii srl-d
Butzy
Buna ziua,va deranjez cu o intrebare legata de situatia mea.
Acum 3 ani de zile am infiintat un srl-d impreuna cu un asociat,eu avand si functia de ... (vezi toată discuția)