avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dubla cetatenite spaniola-romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dubla cetatenite spaniola-romana

Buna seara,intrebarea mea este legata de cetatenia proprie...sunt nascut in Spania din mama romanca si tata spaniol.Detin buletin romanesc si pasaport spaniol, de asemenea si certificatul romanesc si cel spaniol.
Intrebarea mea este daca acest lucru este posibil,mai exact daca este permis sa am dubla cetatenie si daca pot obtine si buletinul spaniol (DNI) ,de mentionat ca am varsta de 18 ani.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:40, 8 Iunie 2018

Alte discuții în legătură

Cetatenie - situatie legala a unui copil nascut in spania, mama cetatenie romana, tatal cetatean spaniol luciana2901 luciana2901 Am urmatoarea speta: Din concubinajul numitei A, de cetatenie romana, cu numitul B, cetatean spaniol, a rezultat un copil, nascut in Spania,care a fost ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de nastere in romania meme1234 meme1234 as dori sa stiu cum se poate transcrie certificatul de nastere in romania. copilul are mai putin de un an. tatal spaniol, mama romanca, certificat eliberat de ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romano-spaniola NadiaD NadiaD Buna ziua, Speta mea este aceasta: eu sunt cetatean roman, prietenul meu are cetatenie spaniola, noi traim impreuna in Franta. Eu sunt insarcinata. As vrea ... (vezi toată discuția)