avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare onorariu avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare onorariu avocat

buna seara!intrebarea mea este cum pot recupera cheltuielile cu onorariu avocatului daca chitanta am depus o la dosarul primei instante?Daca fac actiunea nu trebuie sa demonstrez ca am suportat cheltuielile conform chitantei eliberate de avocata?
Cel mai recent răspuns: janinasalvastru , utilizator 18:25, 13 Iunie 2018
De ce nu s-au acordat cheltuielile?
Instanta de fond a specificat in hotararea data ca nu au fost solicitate, dar ele au fost solicitate atat scris cat si in sedinta dar au fost omise.am facut cerere de completare dispozitiv si a fost respinsa dar mentionat ca nu sunt ingradita de a face actiune separata pentru recuperarea lor...
Si eu mai am probleme cu cheltuielile câteodată...
Nu a vrut să va dea...
Cred ca instanțele.vor sa strice relația avocat client în anumite cazuri si sa creeze discuții între ei...
Însă...in cazurile mele instanțele cred ca si au părere de rau ca imi dau dreptate...si e posibil ca si la dvs. sa fi fost la fel...
Adică vroia sa castige unul si castiga celălalt...

Faceti pe cale separată.
Vorbiti cu avocatul sa scoată de la dosar chitantele.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dar daca eu acum fac actiune pe cale separata mai pot cere chtuieli reprez onorariu avocat pt actiune?Imi vor acorda de doua ori cheltuieli cu avocatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata Radu Palu Radu Palu In apel avocatul meu nu a aparut. A uitat ca in ziua aceea avem termen de judecata. Am castigat apelul insa mi-a fost respinsa cererea de achitare a ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ,pe cale separata ili1 ili1 Buna ziua, In anul 2013 am fost data in judecata ,m-i s-a cerut o suma de bani.O prietena m-i a recomandat un avocat ,din Cluj-Napoca .M-i s-a parut un om de ... (vezi toată discuția)