avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie si stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie si stimulent

Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti dar CI apartine de PH, iar pentru a.mi putea depune dosarul pentru CCC aici,mi.am facut mutatie valabila 1 an. Problema este ca mutatia mi.a expirat, eu inca primesc indemnizatie de la primaria sectorului de care apartineam cu domiciliul. Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Eu as vrea sa ma.intorc la munca mai devreme pentru a beneficia si de stimulent. Trebuia sa declar ceva pt ca a expirat mutatia?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 10 Iunie 2018
Va trebui sa solicitati mutarea dosarului la AJPIS in care caruia figurati cu domiciliul din C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se declara copilul daca c.i mama este in sect.4 si nasterea in sect.2. blueice blueice Buna ziua, M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2. 1.La ce ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu - dosar stimulent de insertie Zirunia81 Zirunia81 Buna ziua! Tocmai am revenit la birou (bebe a implinit 11 luni) si as vrea sa imi depun dosarul pentru stimulentul de insertie. Problema este ca mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)