avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorie intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorie intretinere

Buna seara
Am restanta la intretinere in valoare de 4500 RON si penalizari 1700 RON. Precizez ca acum 10 luni aveam 7500 RON restanta + penalizari (nu mai tin minte cat), de 10 luni platesc 800 RON lunar + intretinerea pe luna in curs. Ce sa fac pt a scapa mai repede si este normal sa am penalizari asa mari?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
Madmatricx, utilizator
Oare nu ma poate lamuri nimeni?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos
Eu am platit 800 RON plus intretinerea pe luna in curs, adica peste 1000 RON lunar timp de 10 luni.Acum ma ameninta, ca ma baga in instanta, daca nu le dau cel putin 2000 RON. Nu inteleg de ce si nu am de unde
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Madmatricx, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari RoxanaMC24 RoxanaMC24 Cum se calculeaza penalizarile la intretinere? Am impresia ca doamna administrator ma supra penalizeaza ! (vezi toată discuția)
Calcul penalizari cote intretinere ilinkagb ilinkagb Buna ziua.va rog sa ma lamuriti si pe mine practic de cand se considera intrarea in penalizare in situatia urmatoare Pe scurt in iarna 2011-2012 unii vecini ne ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari in culpa Sparda777 Sparda777 Cum fac un dosar penal impotriva asociatiei de proprietari ? La primarie am facut reclamatii si sesizari si nu sa miscat nimic, fosta asociatie a prejudiciat ... (vezi toată discuția)