avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu pot contacta persoana propusa pentru pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu pot contacta persoana propusa pentru pensionare

buna ziua
ce se poate face in cazul urmator:
un domn si-a facut cererea de pensionare cu data de 12.10.2009, la ITM i s-a trecut in cartea de munca "propus pt pensionare", iar domnul respectiv nu a mai venit la lucru, si nu am putut da de el, este plecat din localitate, telefonul inchis, ce pot sa fac in cazul acesta?
ajutati-ma ca un sfat
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:52, 2 Noiembrie 2009
luati legatura cu cei de la ITM
Buna ziua !
Trimiteti- i o adresa de incunostiintare la domiciliu, adresa ce o inaintati prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. De asemeni puteti sa- i aduceti la cunostinta si printr- un anunt publicat la locul de domiciliu si un ziar central. Este insa suficient sa- i inaintati o adresa. Pana atunci incepeti sa lucrati la dosarul de pensionare, avand in vedere ca aveti avizul ITM.
Cu stima
dar pe pontaj caum va fi trecut? fiind sfarsit de luna.
Buna ziua!
Il treceti pana la data la care s- a prezentat. Nu inteleg de ce conteaza ca este sfarsit sau inceput de luna ? Foaia de pontaj este o foaie colectiva de prezenta si dumneavoastra il treceti pana la data la care s- a prezentat.
Cu stima !
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
1. Il pontati nemotivat si, in baza Regulamentului intern, procedati la concediere pe motiv de indisciplina (absente nemotivate).
2. Dosarul de pensionare trebuie sa il faca salariatul nu angajatorul si sa il duca la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului la o salariata care a nascut judytha_b judytha_b Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac cu o salariata, care nu poate beneficia de concediu pt cresterea copilului pt ca nu are stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)
Pontaj absente nemotivate consttantin consttantin Buna seara, Va rog, daca puteti, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am un salariat angajat cu contract cu timp partial(6 ore/zi), care a fost angajat ... (vezi toată discuția)
Pontaj + salariu ContSters60781 ContSters60781 In ciuda faptului ca sunt atat de multe discutii pe aceasta tema, tot nu imi este clar. Nici o retinere salariala nu se poate face fara intreaga procedura a ... (vezi toată discuția)