avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Suntem 4 frati,dintre care 2 locuiesc cu mama intr-o casa , iar eu cu un alt frate in cealalta (adrese diferite) . Tatal nostru a decedat iar ambele case si terenuri figureaza in continuare pe numele lui. Eu as dori sa deschid succesiunea si sa devin proprietar pe ceea ce mi se cuvine. Insa de curand am aflat ca tatal meu nu a platit impozitul ani buni,acesta ajungand acum la valoarea de 10.000 lei noi pentru ambele case si terenuri. Daca eu vreau sa deschid succesiunea,trebuie sa suport plata in intregime sau doar partea care mi se cuvine ? Cum ma sfatuiti sa procedez ?? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters472176 , utilizator 13:31, 8 Iunie 2018
@ Interventie moderator

@Valy88
Nu mai citati raspunsurile primite. Puteti continua discutie prin apasarea butonului "Raspunde".
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da s-au dezbatut iar aceste doua case despre care v-am spus au ramas pe numele tatalui meu

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va angajati avocat care sa stie ce si cum sa discute.
In fata instantei nu se discuta oricum ci dupa anumite tipicuri (se numesc procedura)
S-au dezbatut succesiunile de pe urma bunicilor si a fratelui decedat?

Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
ContSters472176, utilizator
Domnul Cornel Vasile imi cer scuze. Nu voi mai raspunde asa. Nu am stiut cum se procedeaza pentru a raspunde Domnului Avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune DepResurseUmane DepResurseUmane In urma decesului tatalui, mama a dezbatut mostenirea numai a unei parti din avere, si anume a apartamentului (mie mi se cuvin 2/8). Casa de la tara nu a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata si bunici leorot leorot Tatal meu a decedat in 1997, bunicul in 2002, iar bunica in 2009. Tatal meu mai avea 2 frati, care traiesc. Deci la succesiunea dupa bunicii mei vin cei doi ... (vezi toată discuția)
Intrebare mostenire tata decedat andrei0901 andrei0901 Salut Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)