avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Am girat o persoana care nu si- a achitat creditul in intregime. Banca,fara sa anunte,desi acest lucru era prevazut in contract,a inaintat procedura de executare.In urma incheierii procesului de executare ,am fost anutata de poprirea a 1/3 don salariu,fara ca debitorul sa fie anuntat sau sa i se retina suma restanta din pensie. E normal? Cui trebuie sa ms adresez?
Cel mai recent răspuns: alania2006 , utilizator 14:26, 8 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitorul unui credit ipotecar executat silit este urmarit si pe salariu? laviniageorgescu23 laviniageorgescu23 Buna ziua, Eu si sotul meu am achizitionat in 2007 un apartament prin credit ipotecar in franci elvetieni, el in calitate de \"imprumutat' iar eu in calitate ... (vezi toată discuția)
Girant marta.i marta.i Buna ziua! Sunt giranta la cineva care a plecat din tara, si nu mai plateste. Nu sunt singura, mai avea o giranta. Daca ajungem acolo ca trebuie platit cat ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)