avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Custodie comuna
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Custodie comuna

Buna ziua ! In urma divorțului cu minor, am obținut custodie comuna cu domiciliul copilului in România. Copilul vine la mine ( eu fiind in Germania) în vacanțe. Trebuie sa-i plătesc numai eu biletele de avion si asigurarea medicala sau participa si celalalt parinte la cheltuieli ?
Mulțumesc anticipat,
Zaharia

Alte discuții în legătură

Custodie comuna lavvinia77 lavvinia77 Buna ziua, sunt divortata din 2006, am un baietel care acum are 9 ani fiindu-mi incredintat mie spre crestere.Fostul sot locuieste de 5 ani in Spania. Datorita ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala pentru schimbarea domiciliului copiilor corando corando Acum 8 ani am obtinut o hatarare definitiva si irevocabila ptr custodia celor 3 copii minori . Am introdus actiune de recalculare pensie de intretinere si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o întrebare vă rog mult! am o fetiță de 14 ... Patisia Patisia Bună seara! Am o întrebare vă rog mult! Am o fetiță de 14 ani care lucueste cu tatăl ei in Spania eu fiind divorțată de tatăl ei ,am convenit în ... (vezi toată discuția)