avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administratorul și directorul general
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administratorul și directorul general

Dacă în cadrul unui SRL administratorul deține și funcție de director general și se decide schimbarea administratorului prin hotărâre AGA, se schimba automat și directorul general sau poate rămâne încă în funcția de director pana se face o alta numire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 8 Iunie 2018
Administrator este in baza unui mandat. Functia de director general este in baza unui contract de munca. Sunt doua lucruri diferite. El poate sa nu mai fie administrator insa poate ramane director general in continuare.
Depinde de asociati daca decid sa-l mai pastreze si in functia de director general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director general OANA GORAN OANA GORAN este pfa consultanta dar semneaza cate in calitate de dir general. e ok sa se faca o hot a adunarii generale prin care sa-l numeasca pe x sa semneze actele in ... (vezi toată discuția)