avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanție
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanție

Am cumpărat imobil la mansarda in 2015 prin credit bancar de la persoana fizica și după un an jumătate a început să îmi plouă în casă ... Cel de la care am cumpărat a fost înștiințat că ne e vecin "a reparat" și tot plouă
Se mai poate face ceva împotriva lui acționează pe cale juridică că se pare că de vorba buna nu înțelege tot zice că plouă și la el și o să repare ... Eu plătesc credit la banca pe 30 de ani pt o locuință pe care el a construit-o prost și a încasat bani .Nu știam că atunci când cumpăr un imobil trebuie să mă urc și pe acoperiș să verific sa fie pusa bine tabla . In contractul de vânzare-cumpărare nu este menționată nici o garanție din cate am văzut se acordă 3 ani garanție la imobil el a lungit-o sa treacă ăștia 3 ani că sa se scoată de orice obligație sau se mai poate face ceva împotriva lui
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:21, 12 Iunie 2018
Contractele de vanzare cumparare intre persoane fizice nu prevad de regula garantii de calitate, bunul fiind transferat in conditia in care se afla, daca nu exista clauze speciale.
termenul de 3 ani se refera la imobile construite de dezvoltatori (firme), care sunt obligate de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperiș mansarda ploua Timcripe Timcripe Buna, rog sa ma ajutati cu un sfat pentru situația cu care ma confrunt. Apartament cumpărat la mansarda, acum 2 ani în urma unei ploi acoperișul de tabla a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperișul unui imobil în care am cumpărat un apartament în 2010. putem invoca vicii ale construcției? Eve.I Eve.I Buna ziua! Exista un imobil parter +masarada care a fost impartit de catre constructor in 4 apartamente. In anul 2010 am cumparat prin credit \"prim acasa\" ... (vezi toată discuția)
Apartament in bloc nou - cine trebuie sa repare daunele si viciile ascunse joana1111 joana1111 Un ap cumparat ,in vara se fac 2 ani . De 6 luni ploua prin tavan si pe la geamuri. Este la et3, mansardat acoperisul fiind ca partea de sus a unui ... (vezi toată discuția)