avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare prin telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare prin telefon

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot face o plangere pe baza unui apel telefonic in care o persoana ma ameninta ca imi face rau.
Si daca se poate sa imi spuneti si cum ar trebui sa procedez corect.
P.S: Acea persoana a mai avut antecedente penale.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
muresansandu, utilizator
Cel mai recent răspuns: muresansandu , utilizator 23:19, 9 Iunie 2018
Primul pas, va angajați un avocat bun. Al doilea pas ii încredințați lui rezolvarea acestei probleme si veți colabora cu el si organele de urmărire penală. Dacă V a continua persoana in cauza cu amenințările, cu siguranța veți avea un caz solid. Succes!

Petre Enache a scris:

Primul pas, va angajați un avocat bun. Al doilea pas ii încredințați lui rezolvarea acestei probleme si veți colabora cu el si organele de urmărire penală. Dacă V a continua persoana in cauza cu amenințările, cu siguranța veți avea un caz solid. Succes!

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti sa ma sfatuiti, va rog frumos, cum ar trebui sa procedez ca sa scap de amenintarile fostului prieten? mademoiselle_christynne mademoiselle_christynne Salutari tuturor! Incep prin a va prezenta problema mea, in speranta ca ma veti putea sfatui in a-mi rezolva problema urmatoare: sunt amenintata de fostul ... (vezi toată discuția)
O persoana dandu-se drept avocat s-a adresat telefonic parintilor mei cu amenintari intr-o problema care ma priveste pe mine personal alexberi alexberi Buna ziua, Am urmatoare situatie in care as vrea sa fac ce se poate in mod legal. Aseara o persoana dandu-se drept avocatul X a telefonat pe numarul fix ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea telefonica a amenintarilor,ma va ajuta sa i-mi recastig siguranta? geea_the_first geea_the_first Buna ziua!Situatia mea este in felul urmator:am fost implicata intr-o relatie ,care,dupa 3ani si 4-5luni,s-a deteriorat complet,din punctul meu de vedere(in ... (vezi toată discuția)