avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte eliberate la incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte eliberate la incetarea contractului de munca

Va rog sa-mi spuneti ce acte se elibereaza la incetarea contractului de munca prin demisie. Este vorba de acte necesare pentru somaj sau pentru angajarea la un nou loc de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2018
silviu1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 9 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La incetarea c.i.m., solicitati in scris angajatorului eliberarea urmatoarelor documente :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj, chiar daca nu beneficiati de acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii dupa demisie! LeeAna LeeAna Buna ziua, Mi-am dat demisia de la locul de munca incepand cu data de 01.11.2015 . Va rog frumos sa-mi spuneti daca am vreo obligatie sa anunt undeva ... (vezi toată discuția)
Intarziere acte necesare dupa demisie? cadyyy cadyyy Buna ziua, Acum 2 luni am depus demisia angajatorului, dar acesta ma tot intarzie cu actele obligatorii dupa depunerea demisiei. Astazi mi-a spus ca pot sa ... (vezi toată discuția)
Acte la incheierea contractului de munca ancarapan ancarapan In cazul incheierii contractului de munca prin demisie cu preaviz ce acte imi sunt eliberate de angajator? Conform reglementarilor valabile in 2016,ce trebuie ... (vezi toată discuția)