avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte la incheierea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte la incheierea contractului de munca

In cazul incheierii contractului de munca prin demisie cu preaviz ce acte imi sunt eliberate de angajator? Conform reglementarilor valabile in 2016,ce trebuie sa solicit?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 28 Noiembrie 2016
La incetarea c.i.m., solicitati de la angajator urmatoarele documente:
- decizia de incetare a c.i.m.;
- adeverinta de vechime pentru perioada lucrata;
- adeverinta de somaj, indiferent daca beneficiati sau nu.
- daca ati fost angajat ca si gestionar, nota de lichidare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ioanadenisa ioanadenisa Ce acte ar trebui să îmi elibereze angajatorul (la cererea mea) în cazul în care îmi dau demisia cnf. Art. 55,lit.b (acordul părților) - în cât timp ... (vezi toată discuția)
Lichidare anda_bebeko anda_bebeko Buna ziua, Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)
Demisie dumitrud dumitrud Buna ziua, Am depus demisia pe 31.05.2016 si am primit nota ca preavizul meu decurge din 31.05. pina pe 3.08.2016. Pe data de 1.08. toata societatea intra in ... (vezi toată discuția)