avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... radiere ipoteca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

radiere ipoteca

Buna ziua. Cum se procedeaza sa radiez o ipoteca de pe un cfin urma unui credit facut la banca religiilor,aceasta fiind desființată.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 10:46, 10 Iunie 2018
Credit s-a achitat integral?
Da,cu mult timp in urma.

Cornelia Dayes a scris:

Credit s-a achitat integral?

Adresati cerere pentru radiere lichidatorului bancii (daca lichidarea este inca in curs, nu sunt sigura). Altminteri o cerere in instanta pentru constatarea rambursarii integrale si cereti in consecinta sa se dispuna radierea ipotecii din cartea funciara
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
CaraD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca neridicata timp de 20 de ani-se poate prescrie? __EVA__ __EVA__ Parintii mei au luat in credit de la Banca Populara Fortuna, in urma cu 20 de ani, ipotecand imobilul proprietate comuna, in acest scop. Au continuat sa ... (vezi toată discuția)
Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau sa il vand. Dupa o perioada in care am cautat potentiali cumparatori am gasit in cele din urma ... (vezi toată discuția)