avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu am primit răspuns,, ce pot sa mai fac, ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu am primit răspuns,, ce pot sa mai fac, ajutați-mă.

Am trăit în concubinaj 5 ani cu o persoana în acest timp el trăia în Spania și eu în ro. Nu am avut voie sa merg la el din cauza ca el alta relație acolo, între timp am dat naștere unui băiețel acum în vârstă de 2 ani și 9 luni. Pe perioada sarcinii nu sa interesat de noi, după ce am născut la fel a venit la botezul micuțului neparticipand cu nimic, nu si_a recunoscut copilul decât după 9 luni obligat de mine, este foarte violent și de fiecare data ma bătea în prezenta minorului de multe ori a fost agresat și el involuntar ca el nu se mai uita unde da, am vrut liniște ptr mine și copil și mai ales sa fim protejați am avut 2 ordine de protecție, 3 dosare penale 3 certificate medico legale și lui ii da dreptate și eu sunt invizibila, eu ma_m ocupat de copil de când l-am născut el după 9 luni și a luat talpasita când a văzut că-ți bani trebuie și câte ii trebuie copilului , acum trăiește de ceva timp cu alta pers, e treaba lui însă după atâta timp vrea ore de vizite vrea copilu, dar când mi a fost greu unde a fost tatăl copilului, eu operata de cezariana m am descurcat singura și cum am putut, îmi lua copilul abuziv, mi-l aducea flamand plin de păduchi am fost internata cu el de 3 ori în 2 ani pai nu se poate asa ceva sa razi de un copil nu la interesat de el știind ca din cauza lui este internat, rade de noi cum vrea, menționez ca este recidivist în România și Spania și trebuie sa facă pușcărie 5 ani ce pot sa fac ca spun asta judecătorului și nu-l interesează ești recidivist fin cauze foarte grave și nu se tine cont de asta??? Spuneți
mi unde sa merg să-mi fac dreptate sa am protecție și liniște eu și micuțul, îmi pune copilul la volan pe drumuri publice nu i pasa de viata copilului ca o pune în pericol, va rog spuneți mi ce sa mai fac pe cine sa fac responsabil ptr viețile noastre.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2018
Floarea ianc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Floarea ianc , utilizator 18:51, 10 Iunie 2018
Este trecut in actul de nastere al minorului?
Din nefericirea mea da, el nu a vrut sa și-l recunoască, eu l-am obligat și la 9 luni dia trecut copilul pe nume, nu știam ce calvar ne așteaptă, eu am vrut sa fie tara nu linie în certificat, dar acum trăiesc calvarul vieții mele, ma judec de 9 luni, de 8 luni am la politie 3 dosare penale fără răspuns, 2 ordine de protecție, certificate medico legale și uitați ca nu am nici o lege, el foarte violent cu noi plus ca este recidivist, ce pot face.
De facut pare ca ati facut ce trebuia insa cred ca aveti o problema cu eficienta efectelor.
Pentru a obtine protectie efectiva cred ca aveti nevoie de un avocat care sa caute sa va obtina o protectie practica.
Trebuie vazut cum sa beneficiati de protectie in concret si adesea aici apar problemele in Romania in lipsa unei strategii bine elaborate.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Știu și acum mi am dat seama, trebuia sai fac denunță în Spania, el era la pușcărie și statul spaniol îmi acora toate drepturile și eram protejata eu și copilul meu, asa este, sper sa ma ajute Dumnezeu. Am crezut ca am lege în tara mea.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

De facut pare ca ati facut ce trebuia insa cred ca aveti o problema cu eficienta efectelor.
Pentru a obtine protectie efectiva cred ca aveti nevoie de un avocat care sa caute sa va obtina o protectie practica.
Trebuie vazut cum sa beneficiati de protectie in concret si adesea aici apar problemele in Romania in lipsa unei strategii bine elaborate.

Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Floarea ianc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face? doresc autoritate părintească exclusivă pentru că tatăl copilului meu este violent Floarea ianc Floarea ianc Bună ziua, am și eu o întrebare, unde sa mai merg sa mi se facă dreptate. Am stat în concubinaj 5 ani, în acest timp el trăia în Spania cu altcineva eu ... (vezi toată discuția)
Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Probleme tutelă si minor 16+ ani don.cristi18 don.cristi18 Bună seara! Avem și noi nevoie de câteva îndrumări în legătură cu o problemă. Eu am vârstă de 22 de ani, iar prietena mea are aproape 17 ani ... (vezi toată discuția)