avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere vacanta

Buna ziua! Revin cu intrebarea, deoarece de saptamana viitoare se gor da voucherele de vacanta, in invatamant. Lucrez la o gradinita din 2009. In 2015 am intrat in concediu fara plata un an, revenind la locul de munca in septembrie 2016. In ianuarie 2017 am intrat in concediu crestere copil. Intrebarea mea este urmatoarea: am dreptul sa primesc voucherele avand in vedere ca se impoziteaza 10% din salariu, iar eu acum am indemnizatie? Si daca da, cum imi poate opri impozitul pt ele? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 10 Iunie 2018
Nu veti primi vouchere de vacanta ,fiind in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Acordare voucher vacanața Marmiha Marmiha Buna ziua, pe data de 1 Septembrie 2017 am intrat in concediu prenatal, in 6 Noiembrie am născut,1 Ianuarie 2018 am intrat in concediu creștere copil. Lucrez ... (vezi toată discuția)