avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot primi ajutor de deces?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot primi ajutor de deces?

Am inmormantat un vecin care nu avea nici o ruda și nici un venit. Am mers la primărie ,au facut o anchetă socială și mi-au dat acord scris ca ma pot ocupa de înmormântare .l-am ridicat de la morga am plătit totul iar când a trebuit sa-mi elibereze certificatul de deces au spus că nu îl pot da decât rudelor în condiția în care tot primaria menționa în anchetă socială (pe care o am )ca decedatul nu are pe nimeni .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 10 Iunie 2018
Solicitati o audienta la primar si cereti-i sa rezolve problema. Serviciile din cadrul primariei nu comunica intre ele, nu fac schimb de informatii.
Intr-adevar, certificatul de deces se elibereaza rudelor .... ajutorul de deces de unde vreti sa-l ridicati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare gabrielavrondu gabrielavrondu Vara aceasta l-am inmormantat pe fostul meu sot. L-am ingropat eu deoarece nu mai avea nici un fel de rude in oras. Singura lui ruda apropiata, sora lui, este ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat deces pentru un intretinut care nu este ruda legală tedyca tedyca Buna ziua. Multumesc anticipat acelora care ar putea sa ma lamureasca intr-o problema. Se poate intocmi prin notariat vreun act, ca sa se poată scoate de la ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces/ajutor de deces. ancapopescu166 ancapopescu166 Bună ziua oameni dragi! Mă confrunt cu 2 probleme destul de mari în familie! Un membru al familiei a decedat de curand. In ziua respectivă TATĂL ... (vezi toată discuția)