In urma pierderii unui proces civil am fost obligat sa platesc o suma relativ mica partii adverse. Executorul judecatoresc a instituit si un sechestru asupra unui imobil de-al meu care a fost notat in CF. Cu cateva luni in urma am platit toata suma datorata, insa executorul judecatoresc nu a transmis CF-ului sa stearga aceea notare din CF. Ce pot face, care este procedura prin care se poate face acest lucru ? Vreau sa mentionez ca executorul judecatoresc, desi eu i-am cerut in scris sa anuleze notarea sechestrului in CF, acesta a refuzat sa o faca. Ma pot adresa vreunei instante?
Nu invoca niciun motiv. Nici nu ar avea vreun motiv. Pur si simplu nu vrea. Si asta dureaza de cateva luni bune. Eu deabia cu cateva zile in urma am aflat cand am cerut un extras CF unde cu stupoare am vazut ca sechestrul nu a fost ridicat. A fost si o suma mica (900 lei) iar imobilul are totusi o valoare de cateva zeci bune de euro. Pentru o suma atat de mica cred ca nici nu era cazul sa instituie sechestru pe imobil.Ma pot adresa instantei sa-l oblig sa ridice sechestrul?
Somatia de sechestru
missyver
Am un teren pe care am primit o somatie de sechestru, invocat de un creditor. Ideea este ca nu detin banii respectivi, dar am gasit o persoana care imi poate ... (vezi toată discuția)