avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

sora mea si fiica acesteia au un contract de intretinere cu parintii mei. mentionez ca mama traieste,tatal intre timp a decedat.vrea sa-mi faca si mie donatie o bucata de pamant. ce continut ar trebui sa aiba acest contract de donatie sa nu poata fi atacat cu timpul daca se razgandesc pe parcurs ??
Cel mai recent răspuns: dumitru carmen , utilizator 00:11, 11 Iunie 2018
Buna seara,
Dupa dezbaterea succesiunii de pe urma tatalui va adresati unui notar si il incheiati respectand prevederile art. 30 din Legea 17/2000
despre ce succesiune vorbiti daca sora mea si fiica ei aveau contractul de intretinere semnat dinaintea mortii tatalui meu ?acum ele cu acest act sunt practic proprietare,ei practic cu acest act mi-au incalcat dreptul de mostenitor.mentionez ca au intocmit actul fara ca eu sa stiu ceva,am aflat ulterior.acum sunt la mana lor.nu vor sa-mi faca un act de vanzare-cump.pe o bucata de teren ci doar o donatie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Propietate incalcata lerchcristina lerchcristina in 1992 sa facut un contract de intretinere unde se specifica ca parinti se dau in intretinere mie lasandu-mi casa si anexele si gradina.In 1997 tata a primit ... (vezi toată discuția)
Mostenire Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Matusa mea,sora bunicii mele,in varsta de 78 ani,doreste sa ne faca acte pe proprietatea ei,sotul a decedat cu ceva ani in urma,iar unicul ei fiul ... (vezi toată discuția)