avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces verbal de licitatie imobiliara in urma unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces verbal de licitatie imobiliara in urma unui partaj intre fosti soti

In urma partajului intre fosti soti,sotia nu a avut banii necesari de al despagubii pe fostul cu o suma considerabila(zic eu) si neinteleganduse pe cale amiabila ,casa a fost vanduta la licitatie de catre executori cu mai putin de jumatate din suma pe care o datora sotia .
Intrebarea este,diferenta de bani o mai poate recupera sotul de la fosta?
Daca da,va rog sa imi dati niste sfaturi.Va multumesc anticipat
Soțul are in continuare un drept de creanta asupra soției pana la achitarea întregii datorii. Asa spune legea. Acum, rămâne si la aprecierea lui dacă mai continua cu executarea. Conteaza si dacă ea mai are alte bunuri ce pot fi vândute. Ce înseamnă Ambiția intre foști. Cat rau își pot face singuri din orgoliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Costi90sibiu Costi90sibiu Daca un apartament proprietate impreuna cu sotia este executat pentru o datorie la Banca - ipoteca si este vandut cu o suma mai mare decat datoria am inteles ... (vezi toată discuția)
Nu pot plati sulta - ce se va intampla? spiridon vasilica spiridon vasilica Am terminat cu procesul de partaj,a trecut si perioada de apel, zilele trec cu repeziciune iar eu nu am de unde plati ,fostului sot ,sulta in proportie de 20% ... (vezi toată discuția)
Vindere bunuri inainte de partaj ContSters49480 ContSters49480 Buna ziua. Dupa aproape doi ani, am divortat de sotie, cu acte in regula. Urmeaza partea urata, si anume, partajul. Am o speta: Masina cumparata in timpul ... (vezi toată discuția)