avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu

Buna ziua.Sunt casatorita de 29 ani, avem in propietate 2 locuinte,dar una din locuite e numai pe numele sotului. Noi nu mai locuim impreuna de 4 ani,avem si un copil minor din aceasta casatorie. el a vandut aceea locuita ce era doar pe numele lui. acel apartament a fost cumparat tot in timpul acestei casnicii. Pot sa il dau in judecata dupa divort pentru a cere drep din aceea vanzare. si ce drepturi mai am daca se poate spune din acest divort care vreau sa il intentez.As vrea sa stiu ce as putea cere. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Divort cu minori CamyCam CamyCam Buna seara! Doresc sa stiu in ce conditii as putea divorta tinand cont ca am 2copii minori, sunt casnica de 3ani (fara niciun venit de 1an) - stau acasa la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt măritată cu acte de 8 ani și am un copil de ... Daniela121986 Daniela121986 Bună ziua.Sunt măritată cu acte de 8 ani și am un copil de 8 ani și casa unde locuiesc împreună cu copilul și soțul de altfel e trecuta doar pe numele ... (vezi toată discuția)
Apartament pentru copil minor FloareaStancilor FloareaStancilor Apartament copil minor Se poate cumpăra un apartament pe numele copilului minor? Părinții își pot face buletin la acea adresă? (vezi toată discuția)