avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Co odihna ramas inainte de concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Co odihna ramas inainte de concediu crestere copil

Buna ziua.
In momentul de fata, sunt in risc maternal, urmand sa intru in prenatal in luna septembrie.
Inainte de a intra in risc, aveam 37 de zile de concediu de odihna ramase. Ce se intampla cu aceste zile? Se pierd? Este obligata firma sa imi plateasca macar zilele de co de odihna ramase de anul trecut?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Moro2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 11 Iunie 2018
Pe ce an sunt cele 37 de zile de CO ?
Sunt zile ramase din anul 2017 +cele de anul acesta.

Cornel Vasile a scris:

Pe ce an sunt cele 37 de zile de CO ?

Le puteti reprograma dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc si prenatal MihaelaAlinaA MihaelaAlinaA Dacă sunt în risc pot intra direct în prenatal?Sau trebuie sa imi iau zilele de concediu de odihna pe anul acesta?Tinand cont ca ar trebui sa intru la 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna intrerupt de concediu prenatal martin77 martin77 Ce se intampla in cazul in care nu reusesc sa efectuez zilele de concediu aferente acestui an pentru ca intru in prenatal?Ar trebui sa nasc in ianuarie 2017. ... (vezi toată discuția)