avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura Reorganizare juridica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura Reorganizare juridica

Buna ziua,
In urma cu aproape un an un client rau platnic m-a adus intr-o imposibilitate de a continua platile la finante. Pe parcursul acestui an am incercat sa rezolv aceasta problema pe parte amiabila (fara succes) iar apoi mai tarziu in instanta. Deoarce taxa de timbru pentru proces este destul de mare si in acest moment nu dispun de aceasta suma am hotarat sa introducem procedura de reorganizare juridica. V-as ruga sa imi transmiteti care sunt exact pasii care trebuie urmatii pentru aceasta procedura. Pe acest forum am gasit model pentru plan de reorganizare si cererea de intrare in insolventa, insa nu stiu exact care sunt toate documentele necesare si cand trebuie depuse. Deasemenea va rog sa imi spuneti care va fi rolul meu ca si administrator dupa intrarea in reorganizarea.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: b.cozos , utilizator 09:50, 11 Decembrie 2009
Avand in vedere scopul dvs ( reorganizare) este benefic sa cautati un practician in insolventa , sa cereti numirea acestuia prin cererea de deschidere a procedurii si cu care sa colaborati .
In caz contrar instanta va desemna aleator un practician in insolventa dintre ofertele depuse la dosar sau din tabel .
Puteti sa ma contactati in acest sens .
Va multumesc pentru raspunsul prompt si am rugamintea sa imi transmiteti datele de contact printr-un mesaj privat.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer insolventa firmei mele? glo glo am o societate comerciala si sincer sa fiu nu merge. am datorii ? facturi neplatite de peste 6 luni. mai mult decit atit am avut un control si a mai ... (vezi toată discuția)
Cerere faliment crys07 crys07 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a introduce cererea de faliment a firmei ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Inceperea procedurii de insolventa ContSters109653 ContSters109653 1. Care sant primii pasi de facut ? 2. Facturile emise mai poarta TVA ? 3. Documente ce trebuie prezentate lichidatorului 4. Alte informatii de care ... (vezi toată discuția)