avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Afisare proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Afisare proces verbal

Cei de la politia locala mi.au lipit cu scotch procesul verbal impreuna cu instiintarea pe cutia postala, cnp-ul ,seria si numarul buletinului fiind vizibile. Este vorba despre o amenda pentru aruncarea unei tigari pe carosabil. Este legal sa imi expuna in felul acesta informatiile personale? Ii pot actiona in instanta? Am sanse de castig ?
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
DanFloris, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanFloris , utilizator 13:40, 11 Iunie 2018
Este legal ce au facut EI.
Asa este procedura de afisare.
Dreptul meu la confidentialitatea informatiilor cu caracter personal unde este? Precizez ca stau la bloc, deci trec destui oameni prin dreptul cutiei mele postale.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Este legal ce au facut EI.
Asa este procedura de afisare.

Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
DanFloris, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. este normal ca sa-mi gasesc somatia de la primarie ... Cornely Cornely Buna ziua. Este normal ca sa-mi gasesc somatia de la primarie lipita cu scotch in cele 4 colturi A4 pe usa apartamentului, vizibila tuturor? Este vorba de un ... (vezi toată discuția)
dovada comunicarii titlu executor si a somatiei NeluBalas NeluBalas Daca executorul sustine ca a afisat documentele pe usa apartamentului , dar debitorul nu a gasit nimic , cum altfel altfel poate fi dovedit ca , in ... (vezi toată discuția)
Divulgarea datelor cu caracter personal highlife highlife Buna ziua, Conform legislatiei in vigoare, bancile au dreptul de a verifica datele cu caracter personal pe care noi le oferim la incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)