avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot ieși la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot ieși la pensie

Am 48 de ani și am peste 35 Ani munciți din care 19 Ani si 8luni în grupa întâi când mă pot pensiona normal sau anticipat parțial vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:01, 12 Iunie 2018
V-ati angajat la 13 ani ?(48-35)
Precizati:
Sexul
Luna si anul nasterii
Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta
Am 48 Ani am lucrat în mină 19ani 8 luni și vechimea totală este de 35ani si 6 luni pot să ies la pensie anticipata parțial la 50 Ani 6luni
Daca aveti 19 ani si 8 luni in grupa I, respectiv conditii speciale-limita de varsta la 55 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Utilizator.nou92 Utilizator.nou92 Buna ziua. Doresc sa stiu cand as putea sa ies la pensie daca am 14 ani grupa 2 . Si in total am 33 de ani de munca. Iar varsta de 50 ani. Multumesc ! (vezi toată discuția)
Pensie brezel brezel Daca se scade grupa de munca din varsta de pensionare si ai 38de ani de munca fara grupa tot in pensie anticipata ramai nu poti lucra pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata lenoi68 lenoi68 Buna ziua! Am varsta de 52 ani si o vechime in campul muncii, grupa 2 de munca, de 35 ani(cotizati). Pot iesi anticipat la pensie si ce am de pierdut? ... (vezi toată discuția)