avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal dupa concediu crestere copil

Sunt in concediu de crestere copil. Copilul 1 va implini 2 ani pe 20 octombrie,copilul 2 se va naste pe 20 noiembrie. Care este procedura in aceasta situatie? Pot intra in acele 126 de zile direct din concediul de crestere copil pt primul copil? Sau trebuie sa ma duc la munca o luna? Ce cerere trebuie sa adresez angajatorului ca sa intru direct in prenatal? Pt acele 126 de zile va plati angajatorul?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal YONYA YONYA Buna ziua,angajatorul doreste sa intru in concediu prenatal deoarece nu-mi mai pot indeplini toate sarcinile dinnainte (ridicatul marfii si expunerea ei) ce ... (vezi toată discuția)