avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune sau nu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune sau nu ?

Bunicul meu a cumparat un Teren acu 30 de ani de la un domn x , timp in care l - a folosit. Domnul x nu I a dat actul de proprietate, Iar intre timp a murit. Problema a intervenit acuma cand Dorim sa il inscriem in Cf deoarece fiul sau spune ca nu stie nimic despre vanzare si ca el are actul de proprietate , dar Bunicul meu a folosit Terenul un ultimii 30 de ani . Ce se poate face sa il inscriem in cf ?
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
ContSters347943, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 15:49, 11 Iunie 2018
Existra vre-un act doveditor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru fara act de proprietate ? visinescu visinescu Se poate face cadastru si intabulare pentru un teren cu 2 proprietari ( 2 frati care au mostenit terenul)? care sunt actele necesare ? se poate realiza si fara ... (vezi toată discuția)
Teren cu alt proprietar van_allen78 van_allen78 Tatal meu a cumparat un teren intravilan de la un femeie in urma cu 15 ani, cu contract de mana si cu 2 martori (unul a murit, iar altul nu stie nimeni pe ... (vezi toată discuția)
Gard vecin pe terenul meu zanzibbar zanzibbar Detin un teren in sectorul 5, neingradit, dobandit 2004 vanzare-cumparare, intabulat, autorizatie de constructie din ianuarie; un vecin se tot intinde pe ... (vezi toată discuția)