avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere cand un procuror face abuzuri in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere cand un procuror face abuzuri in dosar

catre ce instituti se fac plangeri cand un procuror face abuzuri in dosar?
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: vickystefy , utilizator 18:22, 11 Iunie 2018
Nu se face un asa demers fara asistenta unui avocat. Regula este sa faceti asta către procurorul ierarhic superior. Dacă vreti sa aveți câștig de cauza, țineți cont de sugestia de mai sus. Succes!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva politiei si parchetului vacarus catalin vacarus catalin unde pot sa fac plingere impotriva politiei si parchetului? (vezi toată discuția)
Politist - hartuire - baka baka Domnilor, am nevoie de ajutorul dvs. In urma unei plangeri penale pt fals impotriva unei institutii a statului, procurorii au trimis dosarul politiei pentru ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu ce face procurorul? ContSters277534 ContSters277534 Am doua plangeri penale la care am depus plangerea urmand ca la audiere sa depun dovezile in sustinereea celor afirmate. Fara a cunoaste nici o proba, ... (vezi toată discuția)