Buna,
Am o sentinta definitiva pe un proces civil.
Fostul nu a respectat nimic din sentinta cu pricina astfel ca am fost nevoita sa cer executarea lui silita pentru ca nu a platit 1/3 din venitul net incepand cu data intentarii procesului.
Dupa sentinta ramasa definitiva si pentru ca nu dadea semne ca ar vrea sa respecte sentinta, i-am facut plangere penala pentru abandon de familie si doar atunci a catadicsit sa plateasca. Si chiar si asa, valorile pe care mi le vireaza sunt variabile sau in unele luni pur-si-simplu nu plateste nimic.
Intrebare 1: daca in sentinta scrie ca este obligat la plata unei indemnizatii de 1/3 din venitul net incepand cu data intentarii procesului si pana la majoratul copiilor sau alte dispozitii, pana cand pot sa iau in calcul aceste plati tinand cont ca a inceput sa plateasca fiind strans cu usa?
Intrebarea 2: cat inseamna 1/3 din venitul net tinand cont de faptul ca il banuiesc ca si-a trecut salariul minim brut in cartea de munca si a mai facut un copil cu cea cu care m-a inselat?
Reperele de timp, sunt astfel:
- oct 2015 intentare proces,
- iunie 2017 sentinta definitiva
- sept 2017 plangere penala abandon
- nov 2017 prima plata facuta de fostul.
Va multumesc tuturor!
P.S. Pentru cei/cele care cred ca sunt o ahtiata dupa banii fostului, rog sa nu comenteze pentru ca stiu cu ce exemplar am de-a face si stiu ce mi-a facut si mie dar si copiilor. Daca poate sa ma traga in piept o face. Fara scrupule si fara remuscari.
Astfel ca apreciez orice ajutor!
Va sugerez sa continuați cu plângerile penale in sensul sa arătați ca nu respecta cuantumul de 1/3 din veniturile sale. Ca va achita mai putin si ca nu a plătit din urma ce datora
Va sugerez sa continuați cu plângerile penale in sensul sa arătați ca nu respecta cuantumul de 1/3 din veniturile sale. Ca va achita mai putin si ca nu a plătit din urma ce datora
Pensie alimentara
tutu12
O cunostiinta a incheiat un proces de divort dupa aproximativ un an de zile ,supa toate caile de atac .
Zilele astea trebuie sa se faca definitiva dat fiind ... (vezi toată discuția)