avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gravida fara loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gravida fara loc de munca

Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie.
CIM expirat in luna martie.
Voi naste in luna septembrie.
Am 12 luni cotizate in ultimele 24 de luni, ca atare cf legislatiei in vigoare inteleg ca pot beneficia de indemnizatie pana la 2 ani.
Intrebarea mea este cum procedez cu concediul postnatal. Unde il depun? Cine vireaza banii? Ca sa pot acoperi dpdv financiar cele 42 de zile dupa nastere?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 11 Iunie 2018
Intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)
Maternitatea si indemnizatia crestere copil naty_192000 naty_192000 Sunt insarcinata in luna a 4 si la sf lunii decembrie imi expira ctr. de munca. intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru a beneficia atat de concediul de ... (vezi toată discuția)