avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie CAS si CASS angajat cu timp partial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie CAS si CASS angajat cu timp partial

Un angajat cu timp partial si cu o remuneratie sub nivelul salariului minim dar care are si calitatea de pensionar de urmas militar ( conform cu Legea 223/2015) ce obligatie de plata CAS si CASS are ? La nivelul salariului de incadrare sau la minim?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mari1705 , utilizator 14:36, 15 Decembrie 2018
Am primit raspuns de la ANAF: la salariul minim, deoarece din 2018 pensionarii militari nu mai fac parte din exceptii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 2 ore pe săptămâna nicaura nicaura Am un angajat cu 2 ore pe săptămâna, pensionar in baza unei legi speciale (pensie militara). Cum va plăti acesta contribuțiile la cas si cass in ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca pensionar VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU Buna. Sunt cadru militar in rezerva. Am trecut in rezerva cu drept de pensie de serviciu anticipata partiala, conform art. 18, lit. b) din Legea 223/ 2015 ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate din drepturi de proprietate intelectuală Marinescu Lucian Marinescu Lucian Cod Fiscal - ART. 154 - Categorii de persoane fizice exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate....... h) persoanele fizice ... (vezi toată discuția)