avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament prin Prima Casa - rezervarea platita cat e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament prin Prima Casa - rezervarea platita cat e valabila?

Buna,am platit o rezervare pentru un apartament dintr-un complex rezidential,Militari Residence .Intrebarea mea este urmatoare :cat este valabila aceasta rezervare.
Mentionez ca pe acea foaie nu este trecuta o data limita.Pasul urmator ar fi incheierea antecontractului si apoi mersul la banca pentru a obtine creditul,insa momentan ,eu si sotul meu am zis sa mai asteptam sa vedem evolutia euro-ului.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 16:38, 2 Noiembrie 2009
Buna ziua.
Nu cred ca exista o delimitare in cadru legal.Trebuie sa luati legatura cu dezvoltatorul sa stabiliti perioada, daca ea nu este inca stipulata expres, asta in conditiile daca pentru aceea rezervare ati achitat o suma de bani.
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare punct de vedere contract de rezervare apartament Ina_2011 Ina_2011 Caz concret Acum 2 saptamani am incheiat un contract de rezervare pentru un apartament, dintr-un ansamblu rezidential nou (pe jumatate construit si vandut). ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! vin cu o intrebare la dumneavoastra . am vizionat ... Irina2203 Irina2203 Buna seara ! Vin cu o intrebare la dumneavoastra . Am vizionat in urma cu cateva zile un apartament intr o zona rezidentiala nou construita , iar agentul ne-a ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar inaintea incheierii contractului de vanzare AdiCo AdiCo Buna seara! Doresc sa va intreb daca este o practica curenta transferul banilor in contul vanzatorului (dezvoltator imobiliar cunoscut) cu o saptamana ... (vezi toată discuția)