avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune

Sunt încadrat că șef garaj cu studii superioare. In urma unei discuții aprinse cu directorul,pe tema neandeplinirii targhetului,am fost sancționat 60 de zile ,mutandu mă la spălătorie și salariul diminuat De la 3600 la 1900 lei. Mai pot fi ascultat de subalterni,dp sancțiunea efectuată? Cu deosebita considerare,Nistor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 11 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sanctiunea a fost aplicata dupa ce s-a efectuat cercetarea disciplinara a dvs.?
Da. S a întrunit comisia și nu am inscalit sancțiunea , întrucât trecerea de la ing mecanic la muncitor necalificat ,mi se pare nelegală. Putea să mă mute pe un alt post cu studiile care le am și să fie alt coleg șef de garaj. Cu stima,Nistor

Cornel Vasile a scris:

Sanctiunea a fost aplicata dupa ce s-a efectuat cercetarea disciplinara a dvs.?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca nu ati semnat sanctiunea, ea se va aplica pana la expirarea termenului pentru care a fost aplicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare Nistor Gabriel Nistor Gabriel Revin asupra întrebării. E corecta sancțiunea ? De la inginer mecanic la muncitor necalificat? (vezi toată discuția)
Fisa postului in agricultura extraterestru extraterestru Buna ziua la toata lumea. Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am nevoie de fisa postului pentru : - mecanizator in agricultura; - muncitor necalificat in ... (vezi toată discuția)
Sanctionare disciplinara Sebi44 Sebi44 Buna Ziua. Am o intrebare in legatura cu sanctionarea disciplinara. Lucrez la o firma privata. Marti lucram in sch. 3 si am descarcat un camion, care ... (vezi toată discuția)